Skip to content

FAQ

Ansökan

Svar

Bilden får inte vara större än 80 kb, namnet på bilden får inte innehålla fler än en punkt, förminska bilden och döp den förslagsvis till dittnamn.jpg.

Svar

Vi går igenom ansökningar så fort vi har tid samt ett behov av ny personal. Det kan därför dröja innan du får svar.

Answer

Security/evenemangsvärd är vår vanligaste roll, du jobbar då som värd på olika evenemang. Du kan till exempel arbeta i diket framför scenen och se till att publiken mår bra, lyfta över dem som behöver eller ge vatten åt dem som är törstiga. Du kan även få jobba i entréer med visitation, eller vakta olika positioner.

En ordningsvakt är i Sverige en person förordnad av polismyndigheten med begränsade polisiära befogenheter och skyldigheter. Ordningsvakter förordnas av polismyndigheten i det län där denne tjänstgör. En ordningsvakts uppgift är att medverka till att upprätthålla allmän ordning. Ordningsvakterna ska vara ett komplement till, aldrig som en ersättning för, polisen som har det primära ansvaret för att upprätthålla den allmänna ordningen. Vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar så måste arrangören söka ett så kallat evenemangstillstånd, varvid arrangören blir ålagd att tillhandahålla ordningsvakter.

Sjukvård
Hump/stagehand
Väktare

Svar Tips

Ja om du vill öka dina chanser att bli anställd. Tänk på att du behöver skriva med namn, kontaktuppgifter och vart du arbetat med personen eller vilken relation du har till personen.