Skip to content

FAQ

Ansökan

Svar

Bilden får inte vara större än 80 kb, namnet på bilden får inte innehålla fler än en punkt. Förminska bilden och döp den förslagsvis till dittnamn.jpg.

Svar

Vi går igenom ansökningar så fort vi har tid samt ett behov av ny personal. Det kan därför dröja innan du får svar. Det varierar därför hur fort man får svar på sin ansökan, ibland kan man få det redan inom några dagar och ibland kan det dröja flera månader.

Svar

Security/evenemangsvärd är vår vanligaste roll, du jobbar då som värd på olika evenemang. Du kan till exempel arbeta i diket framför scenen och se till att publiken mår bra, lyfta över dem som behöver eller ge vatten åt dem som är törstiga. Du kan även få jobba i entréer med visitation, eller vakta olika positioner.

En ordningsvakt är i Sverige en person förordnad av polismyndigheten med begränsade polisiära befogenheter och skyldigheter. Ordningsvakter förordnas av polismyndigheten i det län där denne tjänstgör. En ordningsvakts uppgift är att medverka till att upprätthålla allmän ordning. Ordningsvakterna ska vara ett komplement till, aldrig som en ersättning för, polisen som har det primära ansvaret för att upprätthålla den allmänna ordningen. Vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar så måste arrangören söka ett så kallat evenemangstillstånd, varvid arrangören blir ålagd att tillhandahålla ordningsvakter.

Sjukvård är utbildad sjukvårdspersonal (undersköterska, sjuksköterska, läkare).
Hump/stagehand är lokal personal som hjälper till med det mesta inom produktion. Du puttar, bär, bygger och hjälper till vid evenemanget.
Väktare är en person anställd av ett bevakningsföretag för att utföra olika bevakningssysslor såsom ronderande bevakning runt objekt, stationär bevakning på objekt och områdesbevakning. Arbete som väktare kräver att du är utbildad.

Svar

Ja om du vill öka dina chanser att bli anställd. Tänk på att du behöver skriva med namn, kontaktuppgifter och vart du arbetat med personen eller vilken relation du har till personen.

Svar

Nej men det ökar dina chanser att bli anställd.

Svar

Registerutdraget skickas oöppnnat till:
Stockholm Live /Centralvakten
Att: Tarantsec
Arenavägen 35
121 77 Johanneshov

Svar

Du beställer utdraget på polisens hemsida. Välj blanketten "Utdrag belastningsregistret, enskild person". Tänk på att inte öppna kuvertet med utdraget när du får det hemskickat. Det måste skickas in oöppnat till oss.


Kontakt

Kontakta oss gärna

08 - 728 00 00

info@tarantsec.se

personal@tarantsec.se [Personal- & lönefrågor]

faktura@tarantsec.se [Faktura admin]

Besöksadress, Vretensborgsvägen 28, plan 4, 12630 Hägersten

Postadress, Tarantsec, Box 42121, 12630 Hägersten

Jobba på vårt kontor

Om oss

Namnet Tarantsec är en sammanslagning av orden "Tarantella" och "Security", där företagets syfte är att erbjuda dess kunder en spindelvävsliknande security (spiderweb security) som täcker och kontrollerar ett stort och brett område.

Site by 610 Consulting | Powered by Venue Plus